sábado, 16 de octubre de 2010

EL CAP DE SETMANA DE 16 I 17 D'OCTUBRE HI HAURÀ EDIFICIS A BARCELONA

DEL 16 AL 17

D'OCTUBRE 2010

48h Open House Barcelona

És un gran esdeveniment cívic i cultural que preveu obrir, durant un cap de setmana, prop de 130 edificis de tot tipus, forma i mida imaginables, a la ciutat de Barcelona i dirigits als seus habitants. Una iniciativa de l'associació Arquitectura Reversible sense ànim de lucre.

'Open House' és un concepte simple però a l'hora contundent, que ofereix l'oportunitat de conèixer i experimentar l'arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l'Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d'un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment va començar a London l'any 1992, i des de a les hores el concepte 'Open House' s'està introduint a diferents ciutats al voltant del món com: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv i ara Barcelona.

48H OPEN HOUSE BCN, és un projecte obert a tothom, que es realitzarà el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre. És l'inici d'una iniciativa global per la ciutat que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per obrir "al carrer" la bona arquitectura. L'Objectiu és apropar l'arquitectura i la ciutat als barcelonins i barcelonines donant-los l'oportunitat de remirar la seva ciutat.

Els habitants de la ciutat tindran la possibilitat de veure l'arquitectura amb uns altres ulls, podran parlar amb els arquitectes que han dissenyat una obra, o amb els usuaris, o amb els encarregats de la planificació d'una zona de la ciutat o també podran participar en alguna activitat que els ajudi a comprendre què és l'arquitectura. Compartir l'excel•lència de la bona arquitectura i l'urbanisme, fent accessibles al públic els edificis, suggerint-los itineraris, i proposant-lis activitats i conferències completament gratuïtes, és el repte per al 2010.

Aquest Setembre Londres ha tornat a omplir els seus carrers amb el OPEN HOUSE LONDON, 18ena edició.
Des dels seus inicis ha estat una iniciativa molt valorada per els diferents sectors. La participació al 2009 de més de 20 patrocinadors, 3,000 voluntaris i prop de 275,000 visitants, ho confirmen.



ACTIVITATS EXTRA


-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

DEL 16 AL 17

DE OCTUBRE


48h Open House Barcelona


Es un gran acontecimiento cívico y cultural que prevé abrir, durante un fin de semana, cerca de 130 edificios de todo tipo, forma y tamaño imaginables, en la ciudad de Barcelona y dirigidos a sus habitantes. Una iniciativa de la asociación Arquitectura Reversible sin ánimo de lucro.

Open House 'es un concepto simple pero a la hora contundente, que ofrece la oportunidad de conocer y experimentar la arquitectura de forma excepcional y completamente gratis. Las actividades del Open House invitan a todos a explorar y entender el valor de un espacio bien construido y diseñado. Este evento comenzó en Londres en 1992, y el concepto Open House 'se está introduciendo en diferentes ciudades alrededor del mundo como: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv y ahora Barcelona.

48H OPEN HOUSE BCN, es un proyecto abierto a todos, que se realizará el fin de semana del 16 y 17 de octubre. Es el inicio de una iniciativa global para la ciudad que implica la participación de diferentes agentes sociales, técnicos y artísticos para abrir "en la calle" la buena arquitectura. El objetivo es acercar la arquitectura y la ciudad los barceloneses y barcelonesas dándoles la oportunidad de remirar su ciudad.

Los habitantes de la ciudad tendrán la posibilidad de ver la arquitectura con otros ojos, podrán hablar con los arquitectos que han diseñado una obra, o con los usuarios, o con los encargados de la planificación de una zona de la ciudad o también podrán participar en alguna actividad que les ayude a comprender qué es la arquitectura. Compartir la excelencia • excelencia de la buena arquitectura y el urbanismo, haciendo accesibles al público los edificios, sugiriéndoles itinerarios, y proponiendo les actividades y conferencias completamente gratuitas, es el reto para el 2010.

Este Septiembre Londres ha vuelto a llenar sus calles con el OPEN HOUSE LONDON, 18 ª edición.
Desde sus inicios ha sido una iniciativa muy valorada por los diferentes sectores.La participación en el 2009 de más de 20 patrocinadores, 3.000 voluntarios y cerca de 275.000 visitantes, lo confirman.