miércoles, 16 de febrero de 2011

PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ "CULTURA I RECERCA LOCAL AL S. XX: DELS ERUDITS LOCALS ALS CENTRES D'ESTUDIS"

Data inici: 18-02-2011Data acabament: 18-02-2011Lloc: Calonge

Descripció:
Divendres, 18 de febrer de 2011 - 20.00 h
Sala Fontova - CALONGE

PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ "CULTURA I RECERCA LOCAL AL S. XX: DELS ERUDITS LOCALS ALS CENTRES D'ESTUDIS", a càrrec d'Oscar Jané, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona

ORGANITZA
Ateneu Popular de Calonge
Ajuntament de Calonge
Institut Ramon Muntaner

domingo, 13 de febrero de 2011

"Els Pirineus visitats: del segle XVIII a l'actualitat"

Els dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre de 2011 tindrà lloc a Vielha el VII Col·loqui d'Estudis Transpirinencs, sobre el tema "Els Pirineus visitats: del segle XVIII a l'actualitat". El col·loqui l'organitzen el Conselh Generau d'Aran, l'Archiu Istòric Generau d'Aran, l'Institut d'Estudis Aranesi, el Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, el Patronat Francesc Eiximenis, la Diputació de Girona, el Centre d'Estudis Ribagorçans, l'Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.

Qui estigui interessat a participar-hi com a comunicant té de temps fins al 15 de juliol de 2011 per presentar-ne una proposta, en forma de resum, amb una extensió màxima d'entre 1.500 i 2.000 caràcters. La inscripció, que es podrà dur a terme fins al 25 de setembre, té un preu de 60 € per al públic general i de 40 € per a membres de centres d'estudis i estudiants.

Per a més informació: pineda@irmu.org



jueves, 10 de febrero de 2011

Los Arellano y el señorío de Los Cameros en la Baja Edad Media

Listados de las víctimas de la Guerra Civil Española


Si cada español hablase de lo que entiende, y de nada más, habría un gran silencio que podríamos aprovechar para el estudio.

"Antonio Machado"


Dada la cantidad de listados que nos estáis enviando, de los caídos en la guerra civil y en la segunda república, hemos hecho esta sección.
Si dispones de algún listado, envíanoslo y lo incluiremos.