jueves, 3 de junio de 2010

20 ANYS DE L'ARXIU DEL PORT DE TARRAGONA

El 4 de juliol d'aquest any 2010 es compleixen 20 anys de l'obertura al públic de l'Arxiu del Port, per aquest motiu, durant aquest mes, hem preparat un seguit d'activitats per commemorar aquesta efemèride. La primera d'aquestes activitats està prevista pel dimecres vinent 9 de juny, Dia Internacional dels Arxius, en què realitzarem una Jornada de Portes Obertes durant la qual es podran visitar les instal·lacions de l’Arxiu del Port de Tarragona, els dipòsits de documentació, la sala de consulta, etc.
L’horari previst per a dur a terme aquesta activitat serà:
* al matí, de 10 a 1,30
* a la tarda, de 3 a 7,30.
Hi haurà visites guiades a les 10 i a les 12, i a la tarda, a les 4 i a les 6.
Així mateix es preveuen altresactivitats per commemorar els 20 anys de l’Arxiu, com un Cicle de Conferències titulat: “El patrimoni documental portuari i el seu estudi”, que comptarà amb la intervenció del catedràtic en Història del Dret de la URV, Anton Jordà, la professora titular d’Història de l’Art de la Universitat d’Extremadura, Elena de Ortueta, el cap del Centre de Documentació del Museu Marítim de Barcelona, Enric García Domingo i la cap de l’Arxiu del Port de Huelva, Ana M. Mojarro Bayo.
El dia 30 de juny de 2010, Tarragona Ràdio visitarà les nostres instal·lacions i s’emetrà part del programa “El matí de Tarragona Ràdio” que comptarà amb la participació de diverses persones que han estat vinculades a l’Arxiu durant aquests 20 anys, des dels seus orígens fins a l’actualitat: usuaris, professors de la URV, dirigents de l’APT, propietaris de fons que s’han cedit a l’Arxiu en aquests anys, etc.
Els actes culminaran el dia 1 de juliol de 2010 amb la inauguració de l’exposició 20 anys d’Arxiu, al Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

No hay comentarios: